SERVICE

Service för deltagareDet kommer att erbjudas service till deltagarna före, under och efter loppet. Lida har även mycket att erbjuda för de som inte deltar i loppet, se nedan.Före loppet:


Ombyte sker i omklädningsrummen för damer resp. herrar som ligger ca 200 m från starten.


Toaletter finns på samma ställe, där man även kan fylla på egen vätskebehållare.


Utanför omklädningsrummen finns även en vattenkran för egen påfyllning.Under loppet:


Vid vätskekontrollen kommer det att finnas vatten,kaffe, sportdryck, banan, bullar och gurka vid varje passering. Det betyder att det kommer att vara ca 9,1km innan du kan fylla på med energi och vätska igen.Det kommer att finnas ett eluttag per deltagare eller lag, så ta med ett eget grenuttag om du vill ladda mer än en sak.De deltagare som i samband med anmälan beställt måltider får detta enligt dessa tider:


Mellan 18-21 serveras middag och 07-10 frukost. Tiderna är något flexibla.Sportson kommer att finns på plats för enklare cykelmek. Efter loppet:


När 24h gått kommer det att finnas kaffe/thé samt smörgås. Dusch och bastu ingår. Bad i sjön är gratis, men vi ansvarar inte för detta.Övrigt


Plats för husbil/husvagn och/eller tält kommer att finnas. Det kommer vara möjligt att sätta upp tält vid start/målområdet.Samtliga dessa platser kommer att planeras tillsammans med Lida, då det är viktigt att inte störa/förstöra i onödan.Det kommer finnas möjlighet att ladda pannlampsbatterier och telefoner. Ta med en skarvsladd med några uttag på och märk den med ditt namn. Det fins inte el för att värma saker...då går säkringen, och du vill väl inte förstöra för andra?
För dig som inte deltarDet finns en hel del aktiviter att göra på Lida friluftsgård (tider/kostnader kollas upp)


Service för åskådare/ att göra


* Heja på alla cyklister


* Värdshuset är öppet 10-17


* Friluftsgolf


* Fiske Gratis


* Gym


* Hitta Vilse. En naturstig för barnen


* Skogsmulles naturstig


* Underbara mtb stigar


.